Voeding

Met alleen bewegen kom je niet tot een gezonde leefstijl. Dit omvat meerdere factoren. Uiteraard voeding maar ook stress, slapen, omgeving en de mentale gesteldheid. In de visie van Voel! komt voeding ook sterk naar voren. Het mooie van voeding is dat we steeds meer bewust worden gemaakt door de media hoe we gezond kunnen eten. Alleen doen we daar niet zoveel mee omdat we ook door deze zelfde media verleid worden door allerlei lekkernijen. Dit gebeurt via reclame, verjaardagen en thuis. Voel! is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding. Denk hierbij aan de sportvasten, superfoods, detox, paleodiëten en suikervrij eten. Hiermee zal Voel! jou stimuleren om gezond te gaan eten en vooral gezond te blijven eten. Dit doen we met een manier die bij jou leefstijl en lichaam past.

Naast de basiskennis die ik, Claire, bezit vanuit de opleiding CIOS en het werken in een sportschool ben ik sportvoeding consulent. Hiermee weet ik nog beter de voeding op de intensiteit van het trainingsschema af te stemmen.

Reinigingskuur

Zoals bij de meesten bekend zitten er steeds minder voedingsstoffen in onze voeding ten opzichte van 30 jaar geleden. Daarom is het van groot belang dat onze darmen schoon zijn en we de juiste voeding goed op kunnen nemen. Een manier hiervoor is werken met een detox. Een negen daagse kuur op basis van Aloë Vera (als enige patent op 96,4% Aloë Vera in haar producten).
Voor iedereen is dit goed vol te houden. Voel! zal een ieder hierin goed begeleiden. Met deze start, start je ook gelijk jouw gezonde eetpatroon.
Naast de reinigingskuur heeft Forever Aloë Vera nog veel andere eerlijke, gezonde en mooie producten.
Klik hier voor meer informatie.

Gezond eten kan heel lekker zijn!